EinsteinBarbie schreef een rasecht protestlied over het Midden Oosten, geïnspireerd door het nieuwe boek 33 Revolutions Per Minute. En jij kunt dat boek winnen." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Chit Chat

Tekst Einstein Barbie

EinsteinBarbie laat zich elke twee maanden inspireren door de actualiteit. Ze zetten het nieuws in hun eigenzinnige associatie om in een liedje, speciaal voor Hardhoofd geschreven en opgenomen.
Beeld: EinsteinBarbieDe protestsong is hot. In Engeland is onlangs het boek 33 Revolutions Per Minute van Dorian Lynskey verschenen. De The Guardian journalist bespreekt hierin de 33 beste protestsongs. EinsteinBarbie schreef geïnspireerd door de recente gebeurtenissen in het Midden Oosten haar eigen protestsong: Chitchat. Over het breken van materie en het schieten van gaten.

33 Revolutions Per Minute is vanaf eind maart in Nederland te koop. Hard//hoofd mag drie exemplaren verloten. Wil je ook kans maken op dit boek? Stuur dan een mailtje naar pers@hardhoofd.com en vertel ons waar jij het liefst een protestsong over zou willen horen.
Met dank aan The American Book Centre
.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Einstein Barbie
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd