De laatste Dancehall-move... Maak kans op een gratis les van Divalicious en Precious!" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

How To Dancehall 6 - Skip to my Lou

Tekst Stephane Kaas

Queen Precious en Queen Divalicious hebben nog één dansje voor je in petto. En niet de minste! Dit keer kun je de Skip to My Lou van ze leren, een move waar veel swagga voor nodig is. Gooi nog een keer alles in de strijd!Aan deze laatste aflevering is een speciale actie verbonden. Hoe goed heb jij geoefend? Laat het ons zien! Doe een van de zes Dancehall-moves uit How To Dancehall, neem jezelf op en maak kans op een les bij Dance till Dawn, de enige Dancehall-school van Nederland! Stuur het filmpje naar redactie@hardhoofd.com of zet hem op Youtube, show je move op Facebook, tag Hardhoofd in de post en maak kans op die les!En hieronder de overige vijf moves:


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Stephane Kaas
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd