Ook jij kunt een Europese man aan de haak slaan!" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

A Single Girl's Guide to Finding European Men

TIP

Tekst Lynn

Het is je moeilijk voor te stellen dat Katherine Chloe Cahoon for real is. Anderzijds: Ed en Anita menen het ook bloedserieus, dus waarom niet? Cahoon is een jonge Amerikaanse vrouw die eruit ziet als de Barbiedroom van elke negenjarige: golvend, glanzend haar, fleurige mini-jurkjes, en altijd tenminste één hand op haar heup. Ze heeft veel zomers in Europa doorgebracht en weet daardoor precies hoe je Europese mannen moet versieren: dankzij haar boek A Single Girl's Guide to Finding European Men kan ook jij, beste lezer, de Europeaan van je dromen aan de haak slaan!

Dat boek geloven we wel. Wat Cahoon écht interessant maakt, zijn de instructiefilmpjes die ze op YouTube heeft geplaatst. In ongeveer twee-en-een-halve minuut legt Cahoon, steeds bevallig poserend tegen een Franse/Schotse/Duitse achtergrond, uit wat je als meisje moet dragen naar het strand, hoe je met je haren moet zwieren in de disco, en wat je moet zeggen wanneer Europese mannen over kunst praten ("Absolutely" of "Please explain!"). Cahoon is hilarisch: ze spreekt net te traag, lacht net te nep, en haar houdingen zijn te potsierlijk. De montage is ook briljant: wegsnijden naar het volgende beeld gebeurt altijd net twee seconden te laat, waardoor je Cahoon steeds nog even dommig in de camera ziet staren, zoals soms gebeurt bij correspondenten in het NOS journaal. Haar tips zijn van een prachtige eenvoud, en hebben altijd een democratische, hoopvolle boodschap: alle Europese mannen houden van vrouwen, en ook jij kan een Europese man veroveren.Kijk elke ochtend naar een Cahoonfilmpje, en je (m/v) bent de rest van de dag extreem goed gehumeurd. Dat er zulk moois in de wereld gemaakt wordt, en gewoon gratis op internet staat!
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Lynn
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd