Ook jij kunt een Europese man aan de haak slaan!" /> Ook jij kunt een Europese man aan de haak slaan!" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

A Single Girl's Guide to Finding European Men

TIP

Tekst Lynn

Het is je moeilijk voor te stellen dat Katherine Chloe Cahoon for real is. Anderzijds: Ed en Anita menen het ook bloedserieus, dus waarom niet? Cahoon is een jonge Amerikaanse vrouw die eruit ziet als de Barbiedroom van elke negenjarige: golvend, glanzend haar, fleurige mini-jurkjes, en altijd tenminste één hand op haar heup. Ze heeft veel zomers in Europa doorgebracht en weet daardoor precies hoe je Europese mannen moet versieren: dankzij haar boek A Single Girl's Guide to Finding European Men kan ook jij, beste lezer, de Europeaan van je dromen aan de haak slaan!

Dat boek geloven we wel. Wat Cahoon écht interessant maakt, zijn de instructiefilmpjes die ze op YouTube heeft geplaatst. In ongeveer twee-en-een-halve minuut legt Cahoon, steeds bevallig poserend tegen een Franse/Schotse/Duitse achtergrond, uit wat je als meisje moet dragen naar het strand, hoe je met je haren moet zwieren in de disco, en wat je moet zeggen wanneer Europese mannen over kunst praten ("Absolutely" of "Please explain!"). Cahoon is hilarisch: ze spreekt net te traag, lacht net te nep, en haar houdingen zijn te potsierlijk. De montage is ook briljant: wegsnijden naar het volgende beeld gebeurt altijd net twee seconden te laat, waardoor je Cahoon steeds nog even dommig in de camera ziet staren, zoals soms gebeurt bij correspondenten in het NOS journaal. Haar tips zijn van een prachtige eenvoud, en hebben altijd een democratische, hoopvolle boodschap: alle Europese mannen houden van vrouwen, en ook jij kan een Europese man veroveren.Kijk elke ochtend naar een Cahoonfilmpje, en je (m/v) bent de rest van de dag extreem goed gehumeurd. Dat er zulk moois in de wereld gemaakt wordt, en gewoon gratis op internet staat!
Deel op
Lynn
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en intellectuele vrijhaven voor jong talent en experiment.
Steun Hard//hoofd en word kunstverzamelaar.

Steun Hard//Hoofd