Ook in Nederland kunnen we Dancehall-moves verzinnen. Check de Washing Machine!" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

How To Dancehall 5 - Washing Machine

Tekst Stephane Kaas

Stephane filmt Queen Divalicious en Queen Precious terwijl ze hun vijfde dancehall-move uitleggen: de Washing Machine, een dans van eigen bodem. Kijk en leer. Zo langzamerhand hebben we een mooi arsenaal aan bewegingen opgebouwd.

Divalicious en Precious hebben hun eigen choreografe, Dawn Hook (aka Sabrina), die haar eigen Dancehall-school runt in Rotterdam: Dance till Dawn. Zijn bedacht de Washing Machine. Check die site en schrijf je in! Ze geeft lessen aan kinderen, beginners en gevorderden.

Wil je nog eens zien hoe goed je kan worden? Kijk naar Precious en Divalicious terwijl ze de show stelen bij Raymann is laat.

Heb je de vorige vier dancehall-moves gemist?
Ze staan nog steeds allemaal online:
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Stephane Kaas
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd