Pats-boem, daar is de spontanimatie weer!" /> Pats-boem, daar is de spontanimatie weer!" />

Hard//hoofd

Zomerboek

Second Life

Spontanimatie VIII

Tekst Job Steggink


◊ entree


Entree
Gedurende het hele jaar zal hard//hoofd in het kader van zogenoemde Late Night Café's samenwerken met Entrée. De zes edities van het Late Night Café zijn elk gekoppeld aan een eigen thema. Elke editie wordt aan twee van onze redactieleden de opdracht gegeven een bijdrage te leveren, geïnspireerd op het thema van de betreffende avond. Het resultaat hiervan verschijnt op onze website en zal op de Late Night's eveneens onderdeel uitmaken van het programma. Het thema is deze keer "Second Life".
Aan de hand van een door hard//hoofd gekozen woord maakt Job Steggink een korte animatiefilm, ofwel een spontanimatie. Voor aflevering acht ging Job aan de slag met het woord ‘Second Life’.Deze specifieke spontanimatie is op vrijdag 10 december ook live onderdeel van het Entree Late Night Café, vanaf 22.00u, in het Concertgebouw Café in Amsterdam.
N.B. Deze spontanimatie komt fullscreen het best tot zijn recht.

Bekijk hier de vorige spontanimaties:


Deel op of
Job Steggink
b
a
a