Maar dan wel een vette, zoals deze met Pamela Anderson." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Maak een film met je Nokia

TIP

Tekst Annabel

Filmpjes maken met je mobiele telefoon, daar is de lol eigenlijk alweer vanaf.
Een korte actiefilm maken met Dev Patel (Slumdog Millonaire), Ed Westwick (heetste man op aarde), Pamela Anderson en Charles Dance met een Nokia-telefoon, dat is dan wel weer leuk.Zonder back-up camera’s en in vier dagen werd ‘The Commuter’ in London’s West-End geschoten. Het laat zien dat je ook zonder waanzinnig dure apparatuur, maar met een goed idee en een puike uitvoering (Ed Westwick) echt iets goeds in elkaar kunt flansen. Dus voordat deze Nokia 8 in handen valt van gerbil-zit-klem-tussen-de-deur-amateur-filmers, check dit (de film werd geregisseerd door de Mc Henry broers en duurt 7 en een halve minuut):


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Annabel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd