Lekker lachen om een onhandige jongen op zoek naar liefde. " /> Lekker lachen om een onhandige jongen op zoek naar liefde. " />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

De Meisjes van Thijs

TIP

Tekst Rosanne

Er verschijnt elke dag wel een leuk nieuw initiatief online van vrienden, vrienden-van-vrienden of vrienden-van-vrienden-van-vrienden waar je op Facebook dan weer van alle kanten over wordt bericht. Zo kun je uren zoet zijn met bij alles neurotisch het ‘vind ik leuk’-duimpje te plaatsen.En soms is iets werkelijk leuk. Zoals De Meisjes van Thijs, een wekelijkse komische internetserie over Thijs. Hij is, to say the least, niet zo handig met meisjes. Toch doet hij elke aflevering een nieuwe tenenkrommende poging. Deze non-budget serie wordt gemaakt door jonge filmmakers, altijd goed om te steunen dus. Bovendien zijn de afleveringen maximaal 2 minuten dus een prima afwisseling als je Facebook even zat bent.

www.meisjesvanthijs.nl
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis.

Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken.

Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rosanne
b
a
a

Hard//hoofd is al bijna tien jaar een artistieke en journalistieke vrijhaven voor jong talent en experiment. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Helemaal gratis. We kunnen dit niet blijven doen zonder jouw hulp. Als je ons steunt, dan sturen we je als dank de interessantste Hard//hoofd-kunstwerken toe. Word kunstverzamelaar en help Hard//hoofd het volgende decennium door.

Steun Hard//Hoofd