Hoe bezuinigt de kunstenaar in het openbaar vervoer? " />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Openbare vrek

TIP

Tekst Annabel

Ben je kunstenaar of werkzaam in de culturele sector? Dan ben je de komende tijd, met een duur woord, gefokt. Daarom een paar degelijke overlevingstips.

Een spoedcursus budgetteren. Vandaag: het openbaar vervoer.I Regionaal

1. Het regent en je gaat dapper in poncho op de fiets. Arm, aber auch nicht sexy.
2. Het regent en je gaat met het openbaar vervoer. Roep heel hard ‘EUP’ in plaats van je OV-chipkaart te gebruiken. Of ontwerp een OV-Chip-fake-sound-Iphone-applicatie, verdien in korte tijd grof geld en sterf jong en voldaan in een speedbootcrash net voordat de trend overwaait.
3. Het regent en je neemt met je andere ponchominachtende vrienden de metro. Doe de Kortademige Vetzak. Sla je armen om de persoon voor je, hijg een beetje zoals super dikke mensen dat altijd doen en loop samen, 2 voor de prijs van 1, door de poortjes heen.

II Landelijk

1. Koop railrunners en zeg dat je dezelfde ziekte hebt als Benjamin Button.
2. Lift.
3. Laat je door je vrienden rijden en doe alsof je slaapt tijdens benzinestationstops. Let wel, dit zal je nog lang achtervolgen. Knibbelaar. Erwtenteller. Gierigaard. Knakenpoetser. Inhalige vent. Vrek. Oordjedood.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Annabel
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd