Divalicious en Precious zijn terug! Nu iedereen de Bogle aankan, is het tijd voor de Sassa Step. " />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

How to Dancehall II - Sassa Step

Tekst Stephane Kaas

Dancehall Queens Precious en Divalicious leren je één voor één de beste moves. Nu iedereen de Bogle al kan, is het tijd voor de Sassa Step.

De move is bedacht door Mundo Clavers , een van de voormannen van de dance crew Ravers Clavers. Het lijkt misschien op de shake van Elvis Presley of op de losse knie-enkel coördinatie uit de klassieke Charleston routine… maar dit is toch echt een keiharde dancehall move.

Het nummer waar Precious en Divalicious op dansen is van singjay Mr Vegas - Gallis/Sassa Step. De Ravers Clavers waren daar niet zo blij mee, ze hadden zelf een nummer laten mixen, maar Mr. Vegas had al alle aandacht getrokken met zijn Sassa Step competitie.

Check de video, leer de Sassa Step en begin je eigen competitie!en op YouTube:Hieronder nog een Bogle opfrisser:Ook op YouTube:


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Stephane Kaas
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd