Iedereen zit inmiddels alweer in de auto of het vliegtuig terug naar huis. Stephane wist nog net op tijd één toerist in de lurven te grijpen voor een laatste Zomergrap." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Zomergrap III

Tekst Stephane Kaas

Het afgelopen seizoen vroeg Stephane een willekeurig persoon op straat om zijn of haar beste mop te vertellen. Dit verscheen als 'Grap van de maand' op deze site. Antropologische humor. Eén take, zonder script, ongemonteerd.

Deze zomer stroomt Nederland vol met toeristen. Stephane was benieuwd of zij ook nog goede moppen kenden. Deel 3 en slot van de Zomergrap.


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Stephane Kaas
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd