Foto XII: Sarah Mei Herman (Nederland) Maak een reactie op de estafette XII van Sarah Mei Herman en win een plek in de estafette." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Estafette nummer XIII? Maak jouw foto, doe mee!

Tekst Mirte

Het afgelopen seizoen hebben fotografen van over de hele wereld geassocieerd op elkaars werk: ze gaven het stokje door, waardoor een verrassende reeks met evenveel overeenkomsten als verschillen is ontstaan.

Deze zomer heeft iedereen een kans het stokje over te nemen.
Maak een reactie op de estafette XII van Sarah Mei Herman en win een plek in de estafette. Stuur jouw foto voor 31 augustus naar mirte@hardhoofd.com.


Foto XII: Sarah Mei Herman (Nederland)
http://www.sarahmeiherman.nl


Foto XI: Bo Polak (Nederland)
http://bopolak.com/index.html


Foto X: Maarten Kal (Nederland)
http://www.maartenkal.com/index.html


Foto IX: Taina Lagoeiro (Nederland)


Foto VIII: Jaap Hermans (Nederland)
www.sik-bits.com


Foto VII : Aukje Dekker (Nederland)
www.aukjedekker.nl


Foto VI : Meier Boersma (Nederland)

estafette
Foto V: Dim Balsem (Nederland)
www.dimbalsem.com

lonelyoldman
Foto IV: John Nordh (Zweden)
http://thecloudpuffdays.blogspot.com

pool
Foto III: Nina Süsstrunk (Zwitserland)
www.ninasuesstrunk.ch

Estafette II
Foto II: Ornella Cacace (Zwitserland)
www.ornellacacace.com

Foto-Estafette 1
Foto I: Noya Zeltser (Israël)
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Mirte
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd