Hier verschijnt elke dag een tip van een Hardhoofd-redactielid. Vandaag: zomer in een flesje." />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Zonnebrand

TIP

Tekst LynnWat: zomer in een flesje.
Waarom: omdat Marcel Proust met z'n Madeleinekoekje al duidelijk maakte dat geuren je herinnering kunnen triggeren en je naar andere werelden kunnen transporteren. Als er íéts is dat naar zomer ruikt...
Wanneer: juist wanneer het buiten druilerig en grijs is -- en broeierige zondagen op het strand, of lome spijbelwoensdagen in het park, uitzichtloos ver weg lijken.
Waar: op je gezicht, je armen, en het linkeroor van je lief.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Lynn
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd