Hier verschijnt elke dag een tip van een Hardhoofd-redactielid. Vandaag: een oud dansprogramma waarin gewoon lekker bewogen wordt op muziek!" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Lekker dansen

TIP

Tekst Rob VeugelaarsSterren dansen op het ijs, So you think you can dance, et cetera et cetera. We worden doodgegooid met dansprogramma's vandaag de dag. Lang geleden was er echter een te gek Villa Achterwerk-programma waarin, zoals de titel al zegt, gewoon "lekker gedanst" werd. Hier vind je alle afleveringen. Stuk voor stuk tjokvol waanzinnige dansmoves, die voor de verandering niet alleen zijn voorbehouden aan professionals, maar worden uitgevoerd door ex-Rembo Maxim Hartman en 'gewone' mensen. Zo kan ook jij eindelijk de blits maken in de Dansen bij Jansen. Het is daarnaast ook gewoon goede therapie. Laat alle schroom varen en beweeg op de klanken die je hoort, zonder je daarbij druk te maken over conventionele vormen van 'dans'. Het werkt opvallend bevrijdend.


We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rob Veugelaars
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd