Hier verschijnt elke dag een tip van een Hardhoofd-redactielid. Ze raden je aan om iets te eten, te lezen, te voelen, te luisteren, te betasten of te zien. Volg ze op en word weer gelukkig, zoals vroeger. Vandaag: IDFA weer gemist? Niet getreurd. LEES MEER" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

IDFA online

TIP

Tekst Job Steggink

Idfa camera

Elk jaar heb ik volop interesse als de reclameborden van het IDFA festival her en der opduiken. En elk jaar is het IDFA festival weer voorbij voordat ik er erg in hebt. Weer een bak interessants gemist. Maar, docu-liefhebbers, wees niet gevreesd! IDFA zal er altijd voor je zijn om jou je portie docu-vitaminen te geven, mits je toegang tot internet hebt. Sinds dit jaar kun je via de website van het IDFA zo'n dertig volledige documentaires bekijken. Deze collectie zal langzamerhand uitgebreid worden met oudere en nieuwe documentaires die op het festival gedraaid hebben. Verder biedt IDFA TV videoreportages, trailers, volledige registraties van IDFA evenmenten en meer. Een ware online schatkamer voor elke docu-liefhebber. Zeker een bookmark waard: klik.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Job Steggink
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd