Hier verschijnt elke dag een tip van een Hardhoofd-redactielid. Ze raden je aan om iets te eten, te lezen, te voelen, te luisteren, te betasten of te zien. Volg ze op en word weer gelukkig, zoals vroeger. Vandaag: je verspilt tijd met je fietsslot, dommerd! LEES MEER" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Tijdwinst met je fietsslot

TIP

Tekst Rob Veugelaars

Fietsslot

Heb jij ook zo'n handig ketting-fietsslot dat je met een sleuteltje open moet maken, maar wat vanzelf weer op slot klikt? Stel jezelf dan deze vraag: draai jij dat slot om je zadel of stuur en klik je het vervolgens vast voordat je wegfietst? Ja? Dat is nergens voor nodig dommerd! Je hoeft het slot alleen maar vast te klikken als je de fiets ook echt op slot zet, niet als je aan het fietsen bent, want dan hangt het na een paar omwentelingen ook goed vast. Het grote voordeel van je slot loslaten is dat het de barrière om een extra slot op je fiets te zetten aanzienlijk kleiner maakt. Je hoeft immers niet te prutsen met dat klotesleuteltje. Gewoon losdraaien, door je wiel, om die lantarenpaal en klik: vast, veilig en supersnel! Wat een tijdwinst! Yes!
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rob Veugelaars
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen wat ze willen. We hebben voor 8 maart 300 kunstverzamelaars nodig om te kunnen blijven voortbestaan. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd