Hier verschijnt elke dag een tip van een hard//hoofd-redactielid. Ze raden je aan om iets te eten, te lezen, te voelen, te luisteren, te betasten of te zien. Volg ze op en word weer gelukkig, zoals vroeger. Vandaag: doe als Rob, maak een kappersafspraak. LEES MEER" />

Hard//hoofd

Zomerboek 'Summer of 2069'

Kappersafspraak

TIP

Tekst Rob Veugelaars

KappergrootBen jij net als ik zo'n dude die pas naar de kapper gaat op het moment dat het eigenlijk al weken te laat is? Maak dan de eerstvolgende keer dat je bij de kapper bent alvast een afspraak over zes weken en schrijf die in je agenda. Dat lijkt misschien een beetje snel, maar onderzoek (door mijzelf) heeft uitgewezen dat je op die manier precies op tijd naar de kapper gaat voordat het weer bergafwaarts gaat met je haar. 'Preventief knippen', noemen Marie van de Ven en ik dat.
We willen je iets vertellen. Hard//hoofd is al bijna tien jaar een vrijhaven voor jonge en experimentele kunst, journalistiek en literatuur. Een walhalla voor hemelbestormers en constructieve twijfelaars, een speeltuin voor talentvolle dromers en ontheemde jonge honden. Elke dag verschijnen op onze site eigenzinnige artikelen, verhalen, poëzie, kunst, fotografie en illustraties van onze jonge makers. Én onze site is helemaal gratis. Hoe graag we ook zouden willen; zonder jou kunnen we dit niet blijven doen. We hebben namelijk te weinig inkomsten om dit vol te houden. Met jouw hulp kunnen we de journalistiek, kunst en literatuur van de toekomst mogelijk blijven maken, en zelfs versterken. Als je ons steunt, dan maken wij jou meteen kunstverzamelaar door je speciaal geselecteerde kunstwerken toe te sturen. Verzamel kunst en help je favoriete tijdschrift het volgende decennium door. We zullen je eeuwig dankbaar zijn. Draag Hard//hoofd een warm hart toe. Word kunstverzamelaar
Deel
Rob Veugelaars
b
a
a

Hard//hoofd vecht voor de vrijheid van jonge makers om te kunnen maken wat ze willen. Word nu kunstverzamelaar en ontvang een gesigneerde Jan Hoek (én een prachtig Hard//hoofd-tasje).

Steun Hard//Hoofd