Asset 14

Hard//hoofd in het HEM

Hard//hoofd in het HEM 1
Afgelasting 10 jaar Hard//hoofd in Het HEM
We zijn ontzettend verdrietig om jullie te vertellen dat we ons jubileumfeest moeten uitstellen i.v.m. het coronavirus.
 
Dit is natuurlijk een enorme teleurstelling en tegenvaller, maar we gaan er alles aan doen om het feest later dit jaar alsnog met jullie allemaal te vieren.
 
Uiterlijk 21 maart communiceren we aan jullie een nieuwe datum.

***

Op 21 maart luidt Hard//hoofd de lente in met de viering van haar 10-jarig bestaan in Het HEM. Een unieke locatie waar we met een bijzondere programmering ons jubileum vieren. En dat doen we het liefst met jou.

Meld je hier aan en ontvang op dinsdag 4 februari een link waarmee je toegang krijgt tot de pre-sale. Dit is twee dagen eerder dan de reguliere kaartverkoop.

Kunstverzamelaars van Hard//hoofd krijgen €10 korting op het ticket en jaarlijks nieuwe kunstwerken. Nog geen kunstverzamelaar? Sluit je hier aan en koop meteen een ticket.

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd.

Jouw steun maakt mogelijk dat wij onze makers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Een niet-commerciële vrije ruimte als Hard//hoofd is in deze tijd bijzonder, en jouw steun hieraan is onmisbaar. Als je vóór 1 juni aanmeldt dan ontvang je als dank een kunstwerk van Raquel van Haver en mag je gratis naar ons jubileumevenement. Sluit je nu aan bij Hard//hoofd!

Meer info