tickets
Asset 14
10 jaar Hard//hoofd in Het HEM 1

Op de eerste lentedag van dit decennium viert Hard//hoofd haar 10-jarig bestaan in Het HEM, een nieuw cultuurhuis in een voormalige munitiefabriek. Tijdens deze avond vieren we Hard//hoofd als vruchtbare grond voor radicale verbeelding en nieuwe verhalen.

Samen met de alchemisten van deze tijd toveren we Het HEM om tot nachtlaboratorium met mythische kunstrituelen, grensverleggend spraakgeweld en muzikale extase. We experimenteren, combineren en transformeren. Vier mee en los samen met ons het startschot van de lente.

***

Gesproken woord

Alma Mathijsen // Daan Doesborgh // Iduna Paalman // Joost Oomen // Mare Groen // Marthe van Bronkhorst // Raoul de Jong

Performance

Astrit Ismaili // Bert Scholten // Elisa Zuppini // Genevieve Murphy //Mette Sterre

Muziek

DE AMBASSADE // Big Hare // dj dorien (Dorien van Linge) // Luke Cohlen // Rouzbeh

Intieme acts en exposities

Cadavre exquis // Expositie Fenna Fiction // Expositie 10 jaar Hard//hoofd // Persoonlijke tip door Lisanne van Aert // Podcast Ansicht Luisterfiets // Poëzie-op-maat door Yentl van Stokkum // Poëtisch tarot door Annemieke Dannenberg // Project Antarctica door De Groene Amsterdammer

***

Tickets

Reguliere tickets: €20
Kunstverzamelaarstickets: €10

Kunstverzamelaars van Hard//hoofd kunnen een ticket kopen voor €10. Sluit je aan, verzamel kunst en los samen met ons het startschot van de lente.

Startend om 17.30 vaart er ieder uur een rechtstreeks pontje tussen Amsterdam Centraal en Het HEM. De toelage hiervoor is €2,50 en kan je op de avond zelf betalen. Op de pontjes van 18.30 uur, 19.30 uur en 20.30 uur verzorgen we een speciaal welkomstprogramma.

Tickets

Mail

Sluit je aan en verzamel kunst

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor verbeelding en verhalen. Een niet-commercieel platform waar talent de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Het bestaan van zo’n platform is niet vanzelfsprekend. Sluit je daarom bij ons aan en ontvang kunst, een Hard//hoofd-tasje en voorrang voor ons jubileum.

Sluit je aan