ingekort wellunch

Brak//hoofd op zondag + brunch

19.50

Op 19 maart in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Kaartje € 9,50 incl. BTW

Brunch € 10,-

 

Uitverkocht

Productbeschrijving

Voor degene die zaterdag feest viert, voor degene die te lui is om boodschappen te doen voor een exorbitant zondagontbijt, voor degene die net een boek uitleest en zich afvraagt wat nu? Hierbij ben je uitgenodigd voor de nieuwe live-manifestatie van online tijdschrift Hard//hoofd: Brak//Hoofd op Zondag!
Een echte Hard//hoofd-brunch, waarbij je eindelijk offline kunt genieten van alle deugden die Hard//hoofd behelst. VSB prijswinnaar Hannah van Binsbergen is te gast en leest voor uit eigen werk. Daan Steinebach, Maartje Smits, en Iduna Paalman buigen zich in voordrachten over het thema verandering. Ruben Seyferth speelt de veranderingsblues. En Kasper van Royen verheugt ons tot slot met een alternatieve feiten-quiz waarbij je prijzen kunt winnen.
Al dit moois terwijl je geniet van live-muziek én een brakzondagse brunch bestaande uit: blueberry pancakes, vers fruit, een hard gekook ei en een zaligmakende mimosa. Want niets verdrijft een kater beter dan prosecco met een scheutje sinaasappelsap.