Asset 14

Sluit je aan en verzamel kunst

Sluit je aan en verzamel kunst 7

Je eerste gesigneerde en genummerde kunstwerk is van Raquel van Haver.

Raquel van Haver won in 2018 de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst en was winnaar van de Amsterdam Prijs voor de Kunst in 2019. Afgelopen jaar had zij een solo-expositie in het Stedelijk Museum Amsterdam en vanaf juni dit jaar is haar werk te zien in het Bonnefanten Museum.

Het is een moeilijke tijd voor ons. Jouw steun maakt Hard//hoofd als vrije ruimte mogelijk en zorgt dat wij de viering van ons 10-jarig jubileum van 21 maart kunnen verplaatsen naar september. Zo kunnen wij de geboekte artiesten volledig betalen. Als dank voor je steun krijg je een gratis ticket voor het jubileumfeest. Vóór 1 mei hebben we 600 nieuwe kunstverzamelaars nodig.

Over Hard//hoofd

Hard//hoofd is een vrije ruimte voor nieuwe kunstenaars en schrijvers. Een platform waar talent online en offline de ruimte krijgt om te experimenteren en zich te ontwikkelen. Wij zijn bewust advertentievrij en voor iedereen gratis toegankelijk.

Wij geloven dat nieuwe makers vooral een scherpe en eigenzinnige stem ontwikkelen als zij niet worden verleid tot sensatie: die vrijheid vormt de basis voor originele verbeelding en nieuwe verhalen. Jouw steun maakt dit mogelijk!

We maken Hard//hoofd samen met alle mensen die het belangrijk vinden dat er zo’n ruimte bestaat. In een tijd waar er nog maar weinig vrije en vrij toegankelijke plekken zijn bundelen we de krachten en nemen het heft in eigen handen.

Sluit je aan en verzamel kunst 3

De kunstwerken worden jaarlijks in juni en december thuisgestuurd. Je ontvangt altijd als eerste het aankomende kunstwerk. Je eerste kunstwerk is een Hahnemühle FineArt print (30 x 21 cm) van Raquel van Haver. Als je vóór 1 juni aanmeldt dan ontvang je dit werk in juni. Je donatie is maandelijks opzegbaar.
Sluit je aan en verzamel kunst 2

Als je nu aanmeldt ontvang je tevens een Hard//hoofd-tasje!

Start met verzamelen

  • Ik steun voor €5 per maand en ontvang één kunstwerk per jaar
  • Ik steun voor €10 per maand en ontvang twee kunstwerken per jaar
  • Ik steun voor meer dan €10 per maand en ontvang ook twee kunstwerken per jaar

Gegevens

Totaal periodiek bedrag € –

Steun de makers van de toekomst. Sluit je aan bij Hard//hoofd.

Jouw steun maakt mogelijk dat wij ons 10-jarig jubileum kunnen verplaatsen en de geboekte artiesten kunnen betalen. Je eerste gesigneerde en genummerde kunstwerk is van Raquel van Haver. Vóór 1 mei hebben we 600 nieuwe kunstverzamelaars nodig.

Meer info