Hard//hoofd

Kunst als oefenruimte. In gesprek met Ola Lanko / Luister hier de podcast

Zomerfeest Des Donders

Tekst Redactie

Er is dit jaar veel om boos over te zijn. Zoveel dat zelfs de zon ons niet kan smelten en perenijs ons niet kan afkoelen. Wij zijn des donders, klaar om te barsten. Dit jaar geen terrasjes voor ons, maar protestmarsen. Geen gebungel met voeten in grachten, maar vuisten in de lucht. Oké, wel met een biertje in onze hand en redelijke argumenten. En zo min mogelijk hoofdletters en leestekens. En een gezellig muziekje op de achtergrond. Hoe maak je je ook alweer echt kwaad? Hoe verander je echt iets, en waaraan? En hoe blijf je jezelf in een protestmars? Waar zijn andere mensen eigenlijk boos over?

Op acht juli presenteert Hard//hoofd het zomerboek Des Donders: Softies op de barricade. Met korte verhalen, interviews, essays, poëzie en scherpe illustraties. In de Oedipus brouwerij in Amsterdam openen we met een expositie van de mooiste illustraties van onze eigen illustratoren en gaan daarna dansend ons gezellig kwaad maken over alles dat er mis is in de wereld. Het zal donderen en bliksemen en meters bier regenen. Kom je ook? Meld je aan.

Programma
16:30 - Welkom & expositie
17:30 - DJ Mr.Woodcole
19:00 - Presentatie zomerboek
20:00 - Stippenlift
22:00 - Nog meer dansen

Ter plaatse is een minimarkt met o.a. exclusieve Hard//hoofdboeken, -pins, -posters en -kaarten. Verdere randprogrammering wordt nog bekend gemaakt.
Deel op of
Redactie
b
a
a